Alsószuha Lovas Panzió

Látogasson el Ön is az észak-magyarországi régióban található Alsószuhára, ahol különleges programokkal teheti felejthetetlenné az itt töltött időt.

Próbálja ki a tereplovaglás egyedi élményét, amelyet a régióban csak nálunk tehet meg

Rendezzen céges összejöveteleket, ahol egységes csapatot varázsol kollegáiból

Tartsa nálunk az esküvőjét, itt semmi nem fogja megzavarni a felhőtlen szórakozást

Ha nem szeretné otthon hagyni a házi kedvenceit, ne aggódjon, mi szívesen látjuk vendégként őket is

Szállásunk wellness-részlegén egy 3 fős jakuzzival és egy 8 fős finn szaunával várja a kikapcsolódni vágyókat

Szállásunk Miskolctól 43 km-re, Aggtelektől 16 km-re, Budapesttől pedig 225 km-re található. A Panzió teljes környezete úgy lett kialakítva, hogy az tökéletes nyugalmat árasszon az idelátogatóknak, különösen figyelünk arra, hogy az Önök pihenését semmi ne zavarja meg. Szobáinkból Pazar kilátás nyílik a Bükk-hegység lankáira. A panziót körülölelő több mint 100 hektáros területen az érintetlen természet az úr. A vidéki életérzést a panzió körül szabadon tartott szarvasmarhák, lovak, valamint pónik teszik teljessé.

barna-lo
rendezveny-lovas-panzio-alsoszuha

A Panzió építésekor kiemelt figyelmet fordítottunk a fenntarthatósági normákra, ezért az épület fűtéséről geotermikus rendszer gondoskodik teljes egészében. Emellett a tetőszerkezetre kiépített napelemek hozzájárulnak az elektromos hálózat működtetésének teljeskörű kielégítésében.

Szálláshelyünkön lehetőség van reggeli, félpanzió és teljes ellátás igénylésére is. Amennyiben ebédet és vacsorát is szeretnének kérni, azt étlapról tudjuk Önöknek biztosítani előzetes egyeztetés alapján. Továbbá lehetőség van a földszinten található közös konyha használatára is. Amennyiben a közös konyhát szeretnék használni, a főzéshez szükséges alapanyagok beszerzését akkor tudjuk biztosítani, ha azt előre jelzik felénk! Megértésüket köszönjük!

lovas-panzio-konyha

Galéria